Отборът на Черно море постигна минимална победа с 1:0 над

...
Отборът на Черно море постигна минимална победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Атанас Илиев донесе победата на Черно море срещу Хебър Пазарджик

Отборът на Черно море реализира минимална победа с 1:0 над Хебър Пазарджик и записа първа победа от началото на сезона.

Със извоюваните три точки „ моряците “ се изкачиха на второто място във краткотрайното класиране с 4 точки, колкото има и ЦСКА. Отборът на Хебър пък е с 1 точка и към момента няма маркиран гол от старта на шампионата.

Преди началото на срещата треньорът на Черно море Илиан Илиев получи премията си за най-хубав треньор за сезон 2022/2023 година в анкетата „ Футболист на футболистите “, проведена от Асоциацията на българските футболисти (АБФ). Призът му бе връчен от президентът на АБФ Дончо Донев.

Домакините започнаха по-добре срещата и още в 8-та минута Атанас Илиев вкара гол, който навреме не бе приет от съдията, поради засада на нападателя на Черно море.

В 15-та минута Александър Василев центрира в наказателното поле на гостите, където Атанас Илиев бе оставен самичък и стреля с глава, само че топката мина над вратата на Хебър.

В 20-та минута Васил Панайотов стреля от повече от 20 метра, само че топката мина над вратата на гостите. В 29-та минута Черно море бе покрай отбелязване на гол. Александър Василев центрира от свободен удар отдясно по офанзивата на домакините, топката стигна до Атанас Илиев, който я засече с глава, само че вратарят на гостите Петър Дебърлиев съумя да улови.

В 32-та минута домакините поведоха в резултата. Алекс Фердандес пусна пас към Атанас Илиев, вратарят Петър Дебърлиев излезе да пресрещне нападателя на границата на наказателното поле и игра първи с топката, само че тя се отби в играча на Черно море и влезе във вратата на Хебър за 1:0.

В 56-та минута Черно море посредством Атанас Илиев вкара нов гол след многоходова композиция, само че попадението не бе зачетено поради засада.

В 64-та минута Матеус Машадо центрира отдясно в наказателното поле на гостите, топката стигна до Алекс Фернандес, който стреля, само че топката се отби в напречната греда. В 67-та минута Мазир Сула стреля от границата на наказателното поле, само че вратарят на Хебър Петър Дебърлиев съумя да избави.

В 76-та минута Атанас Илиев можеше да вкара втори гол за Черно море. Той стреля от съвсем нулев ъгъл отляво, а топката мина рисково близко от вратата на Хебър.

В 82-та минута вратарят на гостите Петър Дебърлиев избави удар с глава на Исмаил Иса от непосредствена непосредственост.

В добавеното време Алекс Фернандес опита прехвърлящ удар, само че топката мина над вратата на Хебър.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР