Отборът на Брюж катастрофира срещу тима на Бенфика и отстъпи

...
Отборът на Брюж катастрофира срещу тима на Бенфика и отстъпи
Коментари Харесай

Треньорът на Брюж: Оставаме много горди от това, което постигнахме в това състезание

Отборът на Брюж катастрофира против отбора на Бенфика и отстъпи с разгромното 1:5 при гостуването си от 1/8-финалите на Шампионската лига. Логично, настроенията в лагера на белгийците на беше положително, а на конференцията след мача треньорът Скот Паркър показа разочарованието си.

“Разбира се, това беше извънредно разочароващ мач за нас. Особено поради резултата. Тази вечер се срещнахме с много специфичен тим, който разполага с механически качества и успокоение. Оставаме доста горди от това, което постигнахме в това съревнование този сезон. Но най-после не успяхме да се оправим, тъй като срещнахме доста по-силен противник ”, показа Паркър след мача.

Брюж загуби и първия си мач с 0:2, което значи, че белгийският тим напуща европейските клубни шампионати тази година след победен общ резултат от 1:7.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР