Отборът на Бразилия стана поредният фаворит за спечелване на световното

...
Отборът на Бразилия стана поредният фаворит за спечелване на световното
Коментари Харесай

И Бразилия сгреши на старта на Мондиал 2018

 Карло Анчелоти уточни Бразилия за любимец на международното
Отборът на Бразилия стана следващият любимец за продобиване на международното състезание в Русия, който започва неубедително. “Селесао ” приключи 1:1 против Швейцария в дуел от група Е и въпреки да имаше игрово предимство през по-голямата част от времето, не съумя да го материализира.

По-рано денем международният първенец Германия загуби с 0:1 от Мексико, а ден по-рано Аржентина също не съумя да победи Исландия - 1:1.
Полузащитникът на Барселона Филипе Коутиньо осъществя удивително попадение в 20-ата минута с параболичен удар, само че в 50-ата Стивен Цубер изравни за европейците с глава.

" Златистите " обаче имаха искания за нарушаване от страна на Цубер против Жао Миранда при попадението, само че съдиите не им обърнаха внимание. Освен това бразилците упорстваха и да получат углавен удар за задържане на Габриел Жезус в 73-ата минута, само че и този им митинг не беше почетен.

Селекционерът на Бразилия Тите разумно остана неудовлетворен от равенството. Той се спря и върху момента с изравнителния гол на швейцарците, когато съгласно него е имало явно нарушаване против Миранда от страна на създателя на гола Стивън Цубер.

“Създадохме 20 положения, само че не бяхме задоволително съсредоточени в завършващата фаза. Искахме да победим и сме недоволни от резултата. Ситуацията с Миранда за мен беше очевидно нарушаване. Против съм обаче играчите да упражняват напън върху съдиите. Има система VAR и хора, които проучват играта, само че този път решението им не беше целесъобразно. След нашия гол противникът заигра доста мощно, само че ние запазихме равнището си макар компликациите.

В тази фаза на шампионата би трябвало да одобри, че и другите тимове бележат, като играят по-рисковано от нас. Пет точки са задоволителни за излизане от групата. Това е статистически факт, а не мое мнение ”, сподели още Тите.

Колегата му Владимир Петкович пък прикани за повече почитание към неговия отбор, който има единствено една загуба в последните си 22 мача и към този момент би трябвало да стартира да бъде одобряван съществено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР