Отборът на Ботев Пловдив е на полуфинал за Купата на

...
Отборът на Ботев Пловдив е на полуфинал за Купата на
Коментари Харесай

С дебютен гол на младок "Ботев" Пловдив се класира на 1/2-финал за купата

Отборът на " Ботев " Пловдив е на полуфинал за Купата на България за четвърта поредна година. " Канарчетата " победиха мъчно и след две продължения " Ботев " Гълъбово с 1:0, а в воин за пловдичани се трансформира юношата Димитър Тонев. Той вкара първия си гол за мъжкия отбор.

Срещата на " Трейс Арена " в Стара Загора няма да се запомни с доста хубав футбол. Изглежда " канарчетата " бяха подценили втородивизионния отбор, който сътвори няколко положителни положения.

В 60-ата минута Цветелин Радев от състава на " Ботев " Гълъбово скочи високо и засече центриране от корнер, само че Георги Аргилашки се оправи след интервенция и на Филип Филипов от голлинията. Осем минути по-късно младият нападател на " Ботев " Пловдив Никола Илиев беше оставен непокрит, само че стреля неопределено от към 11 метра.

18-годишният Димитър Тонев, който влезе като запаса, вкара победното попадение в 10-ата минута на първото продължение и по този начин подреди отбора до ЦСКА и " Локомотив " Пловдив, който към този момент се класираха за полуфиналите в шампионата за Купата на България.

Утре " Левски " и " Лудогорец " ще дефинират последния полуфиналист. Срещата на " Георги Аспарухов " е от 19 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР