Отборът на Берое завърши при резултат 1:1 в контролна среща

...
Отборът на Берое завърши при резултат 1:1 в контролна среща
Коментари Харесай

Берое не успя да победи втородивизионния Янтра Габрово в контролна среща

Отборът на Берое приключи при резултат 1:1 в контролна среща с „ Янтра “, играна на стадиона в Стара Загора. " Зелените " владееха самодейността в огромна част от времето и имаха по-чистите положения, само че не съумяха да ги осъществят.

Още в 5-ата минута Тунгара центрира от фланга в пеналта на Янтра, а Мечев засече от въздуха, отправяйки доста мощен и прецизен удар, който обаче бе избавен от вратаря Иванов.

Четири минути по-късно Тунгара овладя в наказателното поле на гостите и стреля в далечния ъгъл, само че още веднъж Иванов избави.

Габровци излязоха напред в резултата в 11-ата минута, когато Колев проби по фланга и даде за непокрития в наказателното поле на Берое Върбанов, който от своя страна съумя да прати топката в мрежата за 0:1.

Последваха няколко положителни обстановки за състава на Николай Киров, а най-хубавите от тях пристигнаха след осъществяване на корнер, когато първо Тунгара, а по-късно и Николов се разминаха на сантиметри след удари с глава.

През втората част играта не се промени изключително, а домакините съумяха да изравнят в 52-ата минута. Мечев центрира от фаул, а Георги Динков се разписа след удар с глава за 1:1.

До края на мача и двата отбора проведоха положителни офанзиви, само че ново попадение по този начин и не падна.

В идващия си мач Берое гостува на Миньор Перник в среща от шампионата за Купата на България. Двубоят е плануван за 26 ноември от 13:30 ч.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР