Отборът на Берое Стара Загора победи Левски с 68:67 в

...
Отборът на Берое Стара Загора победи Левски с 68:67 в
Коментари Харесай

Берое измъкна успеха при визитата си на Левски с кош в последните секунди

Отборът на Берое Стара Загора победи Левски с 68:67 в откриващия дуел от 14-ия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ), игран в зала " Триадица ".

Успехът беше втори следващ за старозагорци и общо шести през акцията, след който те към този момент са с баланс 6-8 на 6-ото място в подреждането.

В същото време " сините ", които не престават да бъдат раздирани от съществени усложнения, позволиха деветото си следващо проваляне и по този начин отборът заема предпоследната 11-а позиция с актив от 4 победи и 10 загуби.

В столицата Берое и Левски изиграха един доста равносилен дуел, в които водачеството се смени на няколко пъти, като на почивката домакините имаха нежен задатък при 34:31.



През второто полувреме обаче гостите излязоха пределно стимулирани и в хода на третата четвърт съумяха да извърнат резултата в своя изгода и по този начин преди решителните 10 минути имаха преднина от 50:45. В началото на заключителната четвърт за малко старозагорци съумяха да се откъснат с двуцифрена преднина при 55:45.

Баскетболистите на Димитър Ангелов въпреки всичко не бяха споделили последната си дума и съумяха да стигнат до равенството при 57:57, което направи последните 4 минути в зала " Триадица " доста забавни.

В последна сметка героят за Берое се споделяше Николай Титков, който осъществя победния панер за гостите 2 секунди преди сирената за крайното 68:67.

Даръл Дейвис стана най-резултатен за спечелилите със своите 23 точки, а Титков се включи доста мощно от пейката с 14. В същото време за състава на Левски Зейн Ноулс и Асен Великов се регистрираха с по 14 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР