Отборът на Байер Леверкузен победи Вердер с 4:2 след продължения

...
Отборът на Байер Леверкузен победи Вердер с 4:2 след продължения
Коментари Харесай

Байер и Байерн ще спорят в единия полуфинал за Купата на Германия


Отборът на Байер Леверкузен победи Вердер с 4:2 след продължения и се класира за полуфиналите на шампионата за Купата на Германия. Съперник на "аспирините" за място на финала ще бъде Байерн Мюнхен, който съкруши водача в трета дивизия Падерборн с 6:0 като посетител.

На стадион "БайАрена" гостите от Вердер поведоха с 2:0 в самото начало на срещата с голове на Макс Крузе от дузпа (4`) и Арон Йохансон (8`). Байер отговори с две попадения на Юлиан Брандт (31`, 55`).

Равенството се резервира до края на постоянното време, а в продълженията точни за Байер бяха Карим Белараби (111`) и Кай Хаверц (118`).

Байерн в това време разгроми Падерборн на "Бентелер-Арена" с 6:0 с голове на Кингсли Коман, Роберт Левандовски, Джошуа Кимих, Корентен Толисо, Ариен Робен и Франк Рибери. Байер завоюва единствената си Купа на Германия през сезон 1992/1993, а Байерн е рекордьор по извоювани оценки в шампионата - 18, последното от тях през 2016 година Другите двама полуфиналисти ще бъдат избрани през днешния ден в дуелите Айнтрахт Франкфурт - Майнц 05 и Шалке 04 - Волфсбург. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР