Отборът на Арсенал започна по успешен начин новия сезон във

...
Отборът на Арсенал започна по успешен начин новия сезон във
Коментари Харесай

Арсенал започна сезона с домакинска победа над Нотингам Форест

Отборът на Арсенал стартира по сполучлив метод новия сезон във Висшата лига, откакто победи Нотингам Форест с 2:1 вкъщи в мач от първия кръг на шампионата. На " Емиратс " вицешампионите от последната акция преобладаваха на терена, само че все пак не стигнаха елементарно до триумфа.


Първият огромен късмет в дуела се откри през гостите в 11-та минута, само че централният нападател на Форест Бренан Джонсън не резервира самообладание, останал очи в очи с Арън Рамсдейл, и стреля над вратата. В 26-та минута натискът на лондончани даде резултат и Еди Нкетия откри резултата с прецизен изстрел по земя. Малко по-късно Букайо Сака повиши на 2:0 със страховит отдалечен удар по диагонала. Второто полувреме стартира неприятно за Арсенал, откакто новото попълнение Юриен Тимбер трябваше да напусне наложително терена с евентуално тежка травма.

Възпитаниците на Стив Купър съумяха да се върнат в мача в 82-та минута, когато пристигналият от Манчестър Юнайтед Антони Еланга надбяга защитата на домакините и подаде на Тайво Авони, който вкара от непосредствена непосредственост. До края Форест пробваха да слагат противника си напрегнат, само че не съумяха да стигнат до изравнителен гол.

По този метод Арсенал също направи сполучлив старт на сезона, откакто през вчерашния ден това стори и Манчестър Сити. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР