Отборът на Арсенал е в купа от няколко английски тима,

...
Отборът на Арсенал е в купа от няколко английски тима,
Коментари Харесай

Трансферна битка: Куп английски клубове искат чешка голова машина

Отборът на Арсенал е в купа от няколко британски отбора, които желаят да привлекат нападателя на Байер Леверкузен Патрик Шик през януарския трансферен прозорец. „ 90min “ твърди, че Манчестър Сити, Тотнъм, Уест Хем, Евертън и „ артилеристите “ наблюдават Шик от месеци.

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник също е добре осведомен с качествата на чешкия национал, който притегли в Република България Лайпциг през 2019 година.

От Леверкузен обаче не бързат да продават своята звезда. 25-годишният футболист се радва на отлична акция, защото означи невероятните 16 гола в 14 мача, което е единствено с три по-малко от звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, който е водач в голмайсторската листа в Бундеслигата.

Шик впечатли още по време на Европейското състезание това лято. Тогава той приключи шампионата като голмайстор дружно със звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо с по пет гола.

Шик има контракт с Леверкузен до 2025 година и се счита, че поставената му цена ще надвиши 50 милиона паунда.

Арсенал евентуално ще има потребност от нов централен нападател, защото Александър Лаказет и Еди Нкетия могат да изоставен като свободни сътрудници през лятото, в случай че не се спогодят за нови контракти. Пиер-Емерик Обамеянг също изпадна в недружелюбност след дисциплинарно нарушаване, при което мениджърът Микел Артета го лиши от капитанската лента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР