Отборът на Алжир стартира с победа с 2:0 над Кения

...
Отборът на Алжир стартира с победа с 2:0 над Кения
Коментари Харесай

Алжир с перфектен старт срещу Кения

Отборът на Алжир започва с победа с 2:0 над Кения в първия си мач от група С на шампионата за Купата на африканските народи. Така ”пустинните лисици” се изравниха на върха със Сенегал, който по-рано в неделя надви със същия резултат над Танзания.
Algeria have begun their #TotalAFCON2019 campaign with a victory over Kenya thanks to two first-half goals from star player Riyad Mahrez and Baghdad Bounedjah pic.twitter.com/CfGg56q1eJ
— SuperSport (@SuperSportTV) June 23, 2019 Алжир поведе в 34-ата минута, когато обещаващият нападател Багдад Бунеджах беше прецизен от дузпа. Само девет минути по-късно Риад Марез удвои резултата. Бенасер напредна отляво и откри халфа на Манчестър Сити на точката за осъществяване на дузпа. Марез стреля и след рикошет топката влезе във вратата, с цел да оформи крайния резултат. През втората част темпото на игра спадна, а най-интересното състояние беше пред вратата на Алжир. В идващия кръг Алжир се изправя против Сенегал, до момента в който Кения и Танзания ще се опитат да останат в играта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР