Отървете се от мазолите за 10 минути: Проста и ефективна

...
Отървете се от мазолите за 10 минути: Проста и ефективна
Коментари Харесай

Отървете се от мазолите за 10 минути: Проста и ефективна рецепта

Отървете се от мазолите за 10 минути: Проста и ефикасна рецепта

Мазолите се получават вследствие на прекомерно деен метод на живот, носене на неуместни обувки с токчета, по този начин обичани на доста дами.

Най-често те се появяват покрай основата на пръстите или на възглавничките. Винаги би трябвало да се грижите за положението на краката си, тъй като в последна сметка те ще ви припомнят за себе си с мъчителни чувства.

Днес ще разберете по какъв начин бързо и дейно да се отървете от тях.

Статистиката споделя, че 10 пъти по-вероятно е мазолите да се появят при дамите, в сравнение с при мъжете. Тези числа се дължат на обстоятелството, че дамите са подготвени да пожертват комфорта в името на хубостта, носещи тесни обувки или обувки на висок ток.

Ваничка:
Вземете 3 супени лъжици сода и 1 супена лъжица домакински сапун.

Разтворете ги в 1 литър топла вода (ако имате огромен съд за вани за крайници, просто увеличете съразмерно всички съставки).

Потопете краката в разтвора и ги дръжте за 30-40 минути.

Маска:
Стрийте 6 таблетки аспирин и ги смесете с 1 чаена лъжичка вода и 1 чаена лъжичка лимонен сок.

Получава се нещо като паста. Нанесете на проблематичните зони. Увийте краката си в найлонова торбичка и обуйте топли чорапи.

Дръжте маската за 10 минути, по-късно измийте и намажете краката с крем. За тези, които желаят да се отърват от мазолите на краката си, би трябвало да повтарят тези процедури за 2 седмици през ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР