От вторник антиправителственият протест има и нов акцент - срещу

...
От вторник антиправителственият протест има и нов акцент - срещу
Коментари Харесай

”Отровното трио” се обяви срещу носенето на маски

От вторник антиправителственият митинг има и нов акцент - против носенето на маски. ”Отровното трио ” - Велислав Минеков, Арман Бабикян и юрист Николай Хаджигенов оповестиха самодейността във Facebook.
„ Мacкитe ни ги cлaгaт нe зa дa ни прeдпaзят oт вируca, a дa ни зaтвoрят уcтaтa “ – тaзи миcъл нa Милeн Цвeткoв бe цитирaнa тoчнo в дeня, кoгaтo ce нaвършвa пoлoвин гoдинa, cлeд кaтo тoй зaгуби трaгичнo живoтa cи при тeжък пътeн инцидeнт.

Здравните управляващи ще вкарат още веднъж наложителното носене на маски на открити пространства от четвъртък.

“Това е най-леката допустима мярка и с оглед експертизата на заставащите зад нея, смятам, че би трябвало да я въведем. Щом специалистите изрично поддържат подобен вид противоепидемична мярка и тя по никакъв метод не е ограничаваща за жителите, а упованията са в резултат на засиления надзор и при изискване, че всички ние съблюдаваме ограниченията, заболяемостта от COVID-19 да намалее с до 30%, ще го създадем “, съобщи здравният министър Костадин Ангелов.

Организаторите от " Отровното трио " оповестиха, че са поканили извънпарламентарни партии на среща, с цел да се създаде механизъм за гаранция на честността на вота, тъй като се притесняват от " всеобщи злоупотреби в границите на изборите в интерес на ръководещата партия и бездействието на правораздавателните органи ".

Арман Бабикян изясни, че покана е била отправена към " ИТН " с водач телевизионния водещ Слави Трифонов, групировката " Изправи се БГ " на Мая Манолова и " Демократична България ", тъй като, по думите му, най-малко към този момент статистическите изследвания даваш късмет на тези партии да влязат в идващото Народно заседание. Срещата най-вероятно ще се организира при започване на идната седмица, добави Бабикян.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР