От всички популярни членове на кралското семейство принцеса Йожени е

...
От всички популярни членове на кралското семейство принцеса Йожени е
Коментари Харесай

Битката на принцеса Йожени с килограмите

От всички известни членове на кралското семейство принцеса Йожени е най-отворена към почитателите си. Тя има персонален Instagram профил, също така постоянно взе участие в разнообразни подкасти, в които приказва за живота си.
 Защо принцеса Йожени в действителност има Instagram
Защо принцеса Йожени в действителност има Instagram

Дъщерята на принц Андрю е откровена

Именно в подкаста на Джеси и Лени Уеър Table Manners по-малката щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън разкри за някои от компликациите, свързани с майчинството. " Тялото ми след раждането ме побърква - доста ми е мъчно да смъква килограмите, насъбрани през бременността. "

33-годишната принцеса добавя, че евентуално всичко, обвързвано с външния тип и тежестта, е обвързвано с упованията на обществото към нея и към майките като цяло. " Когато си известна персона, си в центъра на вниманието ", споделя тя.

" В нашето семейство това стартира в " идеалната " възраст, когато бях към 13, бях подстригана на паничка, бях малко пълничка, а момчетата ми се подиграваха ", споделя още Йожени.

Времето, в което може да не се тормози от публичното внимание, е когато е в. Тя и брачният партньор й Джак Бруксбанк пътуват непрекъснато сред Англия и иберийската страна, където той работи.
 Снимка 643235

" Мога да ида до супермаркета в спортен екип и с рошава коса, и да не ми пука. Защото на никой различен не му пука ", споделя тя. Принцеса Йожени и Бруксбанк са родители на двегодишния Огъст и Ърнест, който се роди през май тази година, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР