От време на време всички ние ставаме малко любопитни за

...
От време на време всички ние ставаме малко любопитни за
Коментари Харесай

13 известни хора, чиято реална възраст определено ще ви изненада

От време на време всички ние ставаме малко любопитни за това какво се случва в живота на някои известни хора, изключително когато става въпрос за тематиката „ на какъв брой години са в този момент “. Следващата група известни хора сигурно ни изненада, когато разбрахме тяхната действителна възраст. Някои от тях явно са просто благословени с положителни гени, до момента в който други се обръщат към пластичната хирургия поради впечатляващия им външен тип. Но въпросът е, че наподобяват необикновено. Всички тях!

Гуен Стефани

Съоснователката и водеща вокалистка на No Doubt, майка на три деца, Гуен Стефани към този момент е на 51. Да, в действителност е по този начин. Повярвайте ни. Проверихме.

Салма Хайек

Бяхте ли малко шокирани от възрастта на Гуен Стефани? Е, по-добре седнете, тъй като Салма Хайек тази година навършва 54 години!

Алисън Ханиган

Влюбихме се в нея за първи път през 90-те години, когато тя за първи път се появи на нашите телевизионни екрани в „ Бъфи, килърката на вампири “. По-късно ни накара да се усмихнем в „ Как се срещнах с майка ви “. Готов ли си? Нашата прелестна Лили към този момент е на 46!

Дженифър Анистън

Възможно ли е Джен да е сключила контракт с дявола? Ако не, по какъв начин съумява да наподобява толкоз луксозно? Сега е на 51 и наподобява, че въобще не се е трансформирала, откогато я видяхме за първи път на екрана преди всички тези години!

Джим Парсънс

Джим Парсънс, който ослепително изобразява Шелдън Купър в „ Теорията за огромния гърмеж “, наподобява като че ли е на двадесет години. Добре, може би при започване на тридесетте. НО! Всъщност той е на 47 години в реалност. Можеш ли да повярваш?

Илайджа Ууд

Любимият ни Фродо Бегинс е на 39. Да, чухте. Проверете го, в случай че не вярвате.

Холи Бери

Разкошната Холи Бари би трябвало в действителност да има положителни гени. Защото тази година тя навършва 54 години!

Рейчъл МакАдамс

Рейчъл МакАдамс беше на 25, когато игра Али Хамилтън в „ Тетрадката “. Сега тя е на 42 и наподобява също толкоз красива и очарователна, колкото и тогава.

Киану Рийвс

Пил ли е от извора на младостта? Защото в случай че не го е направил, по какъв начин бихте обяснили, че този прелъстителен млад мъж навърши 56 години тази година? Невероятно!

Самюел Джаксън

Той се появява в безчет филми, в това число „ Pulp Fiction “, „ Междузвездни войни “, „ Отмъстителите “ и доста други. Винаги изпълнен с сила и възторг, можете ли да повярвате, че Самюел Л. Джаксън към този момент е на 71?

Джаред Лето

Главният вокалист на „ Тридесет секунди до Марс “ и притежател на премията „ Оскар “ за най-хубав поддържащ артист, Джаред Лето е на 48.

Фарел Уилямс

Почти сигурно сте чували неговото „ Защото съм благополучен … “, само че чували ли сте, че този младеж е на 47 в този момент?

Джейн Фонда

И не на последно място, обичаната ни актриса и фитнес гуру, Джейн Фонда. Тази дама е на 83. Да, зрението ви е напълно наред, това са 83 години.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР