От вчера стартира новият отоплителен сезон. В началото на седмицата

...
От вчера стартира новият отоплителен сезон. В началото на седмицата
Коментари Харесай

Ето кога пускат парното в София

От през вчерашния ден започва новият отоплителен сезон. В началото на седмицата стартира общо включване на отоплението в столицата. Въпреки топлото време, условия за стартиране има, съобщи представителят на ``Топлофикация-София`` Елизабет Павлова пред Bulgaria ON AIR.
Условията за старт на отоплителния сезон са три последнователни дни със междинна температура под 12 градуса и прогноза за захлаждане. От през вчерашния ден парното се пуска поетапно - първо в детски градини, лечебни заведения и учебни заведения, а по-късно и в жилищните и икономически здания.
От " Топлофикация-София " припомнят, че вентилите на радиаторите би трябвало да бъдат отворени в този момент и то на оптималната степен. Освен това, ползвателите на парно би трябвало да ревизират екраните на топломерите си и в случай че установяват неработещ екран, да алармират незабавно.
Ако по някаква причина в съответна постройка има потребност от отсрочване на включването, би трябвало да се подаде заявление за това, сподели още Павлова за феновете на " България заран ".
" Освен това, в случай че някъде се прави ремонт, ние също би трябвало да бъдем осведомени, с цел да не създадем наводняване. И дано домоуправителят да огледа дали е запълнена сградната апаратура ", добави представителят на ``Топлофикация-София``.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР