От вчера си мисля през какво ли минава сега Георги

...
От вчера си мисля през какво ли минава сега Георги
Коментари Харесай

Симов: С какво синът на президента заслужи тази разходка през медийния ад?

" От през вчерашния ден си мисля през какво ли минава в този момент Георги Радев, синът на президента, един младеж, който с нищо не е заслужил тази разходка през медийния пъкъл, интригите на политически лилипути и патологичната завист на всякакви екземпляри.
Прочетох, че Антон Тодоров даже го назовава " перекенде ", а всякакви псевдоинтелектуалки ръсят мелодраматични вопли за разпадът на фамилията и полезностите. А в действителност тяхното съучастничество в тази спецоперация е най-големият индикатор за интелектуален и честен разпад. Приемаме, че политическата среда у нас е безмилостна и средновековна, във Facebook.
 Огнян Минчев: Не съм последовател на Радев, само че не мога да се съглася по какъв начин се разисква държанието на сина му Огнян Минчев: Не съм последовател на Радев, само че не мога да се съглася по какъв начин се разисква държанието на сина му
" Не съм измежду последователите на президента Румен Радев, само че не мога да се съглася с метода, по който в медиите и обществените мрежи се обсъ...
" Приемаме, че експанзията е надминала всички логичен граници и се е трансформирала в някакъв пъклен казан, който опожарява всичко. Но с какво е заслужил един младеж да се трансформира в цел? С какво е заслужило едно дете да става жертва на неистини, неприязън и аномалия?
С какво е заслужил Георги Радев да слуша по какъв начин Милена Фучеджиева съска и хвърля слюнки? Ето в такива мигове е ужасно и гадно. Защото те повдигат завесата за всички знайни и незнайни лакеи на сегашната власт. За всички съучастници на лъжата и интригата. За всички от диманата завеса към ГЕРБ и фабриката им за интриги. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР