От вчера като че Продължаваме промяната са сменили тактиката и

...
От вчера като че Продължаваме промяната са сменили тактиката и
Коментари Харесай

Политологът Любомир Стефанов: Сякаш от ПП се опитват да изнудват ГЕРБ публично

От през вчерашния ден като че „ Продължаваме промяната ” са сменили тактиката и се пробват да изнудват обществено. Това съобщи политологът Любомир Стефанов в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Относно имената, „ изтекли ” и в общественото пространство за членове на един кабинет – Николай Денков, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Весела Чернева, политологът съобщи, че не е лишено от логичност изказването на водача на Бойко Борисов, че по този начин единствено се прави „ чекинг ”.

Според него акад. Денков стартира да изпъква като консенсусна фигура, сподели той. „ Мисля, че ГЕРБ- да дали ясна поръчка, каквато и ние, анализаторите, обясняваме, че може би е рационалното решение – никакви хора от първия ред на Народното събрание и първия ешелон на партиите да не бъдат в проектокабинета. В момента се гради нещо, което го няма от много време – то е доверие. Искат да свършат една работа, не се харесват, още по-малко се обичат, само че няма по какъв начин да стане без да си повярват, най-малко малко ”, съобщи политологът за договарянията сред водещите обединения. 

Той позволява, че от Политическа партия тестват, само че е допустимо някое от крилата в обединението ПП-ДБ също да играе своя лична обществена акция, добави политологът Любомир Стефанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР