От утре в БСП започват номинациите за евродепутати. В средата

...
От утре в БСП започват номинациите за евродепутати. В средата
Коментари Харесай

В БСП започват номинациите за евродепутати от утре

От на следващия ден в Българска социалистическа партия стартират номинациите за евродепутати. В средата на март ще стане ясно кой ще оглави листата на левицата. В изявление за Българска национална телевизия Кристиан Вигенин разяснява, че е допустимо това да бъде Елена Йончева. В предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ Десислава Атанасова от ГЕРБ отхвърли изказванията от ляво, че най-голямата партия е обвързвана с обвиняванията против Йончева за пране на пари.


След конгреса левицата е още по-мотивирана да завоюва евроизборите, съобщи Кристиан Вигенин. Водачът на листата ще бъде избран след разбор кои са най-хубавите претенденти. Възможно е отпред да застане Елена Йончева.
Кристиан Вигенин - Българска социалистическа партия: Ако получи доста номинации и тя желае, ще бъде в листата, само че дали ще бъде лидер, ще решим въз основата на преценката по какъв начин ще реализираме най-хубавия резултат. Защо не, бих споделил.
Вигенин уточни, че обвиняванията против Йончева са сплотили Българска социалистическа партия. И че чакат още офанзиви против основни фигури.

Кристиан Вигенин - Българска социалистическа партия: Паниката на ГЕРБ с вероятността да изгубят европейските избори и оттова да се срине целият ореол към непобедимостта на тази партия ще докара до всевъзможни опити всяка една от водещите персони на партията, евентуални претенденти, било в европейските или локални избори да бъдат унижени, очернени, премахнати политически.  Кристиан Вигенин: ГЕРБ продължава да живее в своя фиктивен свят Кристиан Вигенин: ГЕРБ продължава да живее в своя фиктивен свят
Това, което ние предлагаме, в голямата си част е отричане, което ГЕРБ направиха през последните 10 години. Това разяснява Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия в...

От ГЕРБ дефинираха като необичайно, че цялата левица е въвлечена да застане зад Елена Йончева.
Десислава Атанасова - ГЕРБ: Ако те разпознават себе си като хора, които са препрали червени куфарчета с пари или пари от касовата и всеобща приватизация, то е разумно да застанат и да бъдат Je suis Елена Йончева. Всичко друго ми наподобява прекомерно.
От ГЕРБ възразиха и против изказванията на левицата, че те стоят зад офанзивите против Йончева.
Десислава Атанасова - ГЕРБ : Не считам, че тематиката Елена Йончева стои на вниманието на ГЕРБ въобще. Елена Йончева е с повдигнато обвиняване от българската прокуратура. Не мога обаче никога да се съглася с изказванията, че българските институции са поръчкови.
Според Атанасова, ръководството прецизно извършва програмата си и не би трябвало да се стига до предварителни избори.

 Десислава Атанасова: Парадокс е Корнелия Нинова да приказва за народна власт Десислава Атанасова: Парадокс е Корнелия Нинова да приказва за народна власт
Десислава Атанасова от ГЕРБ съобщи, че е абсурд е Корнелия Нинова да приказва за народна власт, а демокрацията да ѝ е лишила доста, както е споделила преди д...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР