От утре, 19 март, в Италия започват тестове за лечение

...
От утре, 19 март, в Италия започват тестове за лечение
Коментари Харесай

Надежда от Италия - почват тестове на лекарството за коронавирус

От на следващия ден, 19 март, в Италия стартират проби за лекуване на ковид COVID-19 с препарата " тоцилизумаб ", употребен при ревматоиден артрит, съобщи Никола Магрини, началник на италианската национална организация за медикаменти, съобщи БГНЕС, базирайки се на РИА Новости.
По-рано " тоцилизумаб " е посочил успеваемост в лечебните заведения в Неапол и Модена. Той принадлежи към групата на имуносупресорите, употребявани при лекуването на ревматични болести на ставите.
" В четвъртък ще стартират опити с тоцилизумаб. Предварителните изследвания демонстрират обнадеждаващи резултати ", изясни Магрини. Според него в тестванията ще вземат участие към 330 пациенти.
За лекуване на коронавирусната зараза италианските лекари ползват антивирусни медикаменти, употребявани при СПИН. Във вторник локалните медии оповестиха за възобновяване на 79-годишен пациент, лекуван с Ремдезивир, препарат, който демонстрира позитивни резултати против ебола.
Според публични данни, оповестени в понеделник от ръководителя на службата за гражданска отбрана Анджело Борели, понастоящем на Апенините са регистрирани 31,5 хиляди случая на болест с новия вид вирус, 2 941 души са се възстановили, а броят на жертвите е достигнал 2 503.
Още: " Нови и нови ограничавания в Европа поради ковид, който се демонстрира от ден на ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР