От утре, 15 май, ще бъде възстановено движението по бул.

...
От утре, 15 май, ще бъде възстановено движението по бул.
Коментари Харесай

Възстановяват движението на бул. „България“ в участъка от бул. „Гоце Делчев“ до бул. „Тодор Каблешков“

От на следващия ден, 15 май, ще бъде възобновено придвижването по бул. “България “ в сектора от бул. “Гоце Делчев “ до бул. “Тодор Каблешков “ в посока кв. “Бояна “ , което е главно актуализирано, оповестиха от Столична община. Ремонтните действия ще продължат по тротоарите , където ще бъде направена и велоалея.
 Столична община
От 15 май рехабилитацията ще продължи в идващия сектор от " Околовръстен път " до моста над р. Бояна, който ще бъде затворен за придвижване.

Пътното платно в сектора от бул. “Гоце Делчев “ до ул. “Тодор Каблешков “ е изцяло актуализирано, рехабилитацията на булеварда стартира на 25 април, осъществени са фрезоване, слагане на железна мрежа, както и хидроизолация на пешеходните подлези. На 13 май е положен и последния износоустойчив пласт асфалтова настилка, а през днешния ден ще бъде направена и пътната маркировка, декларират от Общината.
 Столична община
Предвижда се пътното платно на бул. “България “ в посока център , в сектора от бул. “Гоце Делчев “ до бул. “Тодор Каблешков “, да бъде ремонтирано през август 2020 година, когато трафикът е всекидневно по-слаб.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР