От Учениците на мързеливата майка“ ще научите: как правилно да

...
От Учениците на мързеливата майка“ ще научите: как правилно да
Коментари Харесай

Учениците на „мързеливата майка“ (предложение за четене)

От „ Учениците на „ мързеливата майка “ ще научите: по какъв начин вярно да изберете училище; по какъв начин да се отнасяте към оценките; по какъв начин да се приготвят уроците без напрежение и стрес; по какъв начин да реагирате на учебния тормоз.

Сериозно, само че и с възприятие за комизъм Анна Бикова наблюдава проблемите и тестванията, с които се сблъсква съвсем всяко семейство на дребен възпитаник, а предлаганите решения ще понижат напрежението на разтревожените родители. Те ще осъзнаят, че най-важното е по какъв начин се усеща детето им, а не шестиците и строгото придържане към просветителните стандарти.

Ако желаете да подкрепите детето си в този толкоз значим и сложен за него интервал, тази книга сигурно ще помогне. Без неврози, без принуждение и без валериан!

За създателя

Родена през 1977 година, Анна Бикова е психолог, възпитател и блогър. Набира известност, откакто разгласява мнението си във конгрес на съветски уебсайт по приложна логика на психиката по отношение на полемика за инфантилността на подрастващите.

Последвалият интерес я принуждава да събере мислите си в книга. Така се ражда първият ѝ бестселър - „ Самостоятелното дете, или по какъв начин да стана „ мързелива майка “, който изяснява разликата сред „ мързи ме да ги изучавам, по тази причина ще го направя сама ” и „ мързи ме да го върша вместо тях, по тази причина ще ги науча да се оправят сами ”. Бикова цени възпитателния метод, който отхвърля свръхконтрола, задушаващата и постоянно жертвоготовна родителска обич, и предизвиква поемането на отговорност и образуването на потребни привички от ранна детска възраст.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР