От учебната 2020/2021 година в спортно училище Генерал Владимир Стойчев

...
От учебната 2020/2021 година в спортно училище Генерал Владимир Стойчев
Коментари Харесай

Голяма стъпка за развитието на Карате-до у нас

От образователната 2020/2021 година в спортно учебно заведение " Генерал Владимир Стойчев " за първи път ще се реализира банкет със спорт " Карате-до ". Това е единственото спортно учебно заведение в София, където има банкет по този спорт.

" Това е огромна стъпка за развиването на нашия спорт. Ако желаеме съществени резултати, би трябвало да работим съществено. И досега това се случваше, само че с цената на образованието на нашите състезатели, тъй като те трябваше да избират - дали да се готвят за огромно състезание или да учат.

Много е мъчно да тренираш по един път дневно и да търсиш орден на европейско или международно състезание, а в спортното учебно заведение програмата е съобразена по този начин, че прави подготовката за огромни надпревари допустима ", съобщи Павел Стоянов - ръководител на Семеен кодекс " Щит ".

Документи се подават при започване на август, а изпитите са в средата на въпросния месец. Началото на образователната година стартира на 1 септември със състезателен лагер, както във всички спортни учебни заведения.
 Снимка 487877
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР