От цялата неразбория трябва да спечели българският народ. Ние очакваме

...
От цялата неразбория трябва да спечели българският народ. Ние очакваме
Коментари Харесай

Костадинов: България се унищожава от 33 години и ако продължаваме така може да я няма след 10 години

От цялата бъркотия би трябвало да завоюва българският народ. Ние чакаме от предизборната акция да разбираем на българските жители, че отиваме на референдум за бъдещето на България. Тя се унищожава от 33 години и в случай че продължаваме по този начин България може да я няма след 10 година Това съобщи ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Българската стопанска система от десетилетия е суровинен придатък. Това, което изкарваме – изнасяме на открито. Ако желаете го наречете гражданска война, прераждане или преосноваване на Българската страна, само че всичко би трябвало да се промени “, уточни той.
„ Договорите не се подписват за безконечен интервал от време. Към 2024 година ще бъдем изправени пред въпроса желаеме ли да продължим участието си в НАТО. Ние не бяхме питани за това дали да влезем в НАТО. Има единствено две страни, които не са питани за евроинтеграцията си – България и Румъния “, акцентира Костадинов, представен от novini.bg

„ От българските жители зависи всичко. В момента България е още по-зависима отпреди. Фондация „ Америка за България “ заплаща с грантове на политици и медии, по този метод американците основават политическа корупция. Доста медии са финансирани по този метода. Дават се пари за агитация против съветската агитация, което е смешно. Всичко това другата седмица ще го внеса в Прокуратурата “, закани се водачът на „ Възраждане “.

„ Политическите водачи задават посока на народа. Хората нямат проблем между тях, а с така наречен политически хайлайф “, разгласи той
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР