От ЦСКА-София взеха отношение по скандала, който се разрази между

...
От ЦСКА-София взеха отношение по скандала, който се разрази между
Коментари Харесай

Разказът на Десподов за думите на Гошо Петков - вратарят нападнал и друг от червените

От ЦСКА-София взеха отношение по абсурда, който се развихри сред Кирил Десподов и вратаря на Славия Георги Петков. " Червените " разгласиха на формалния си уебсайт позиция по отношение на държанието на вратаря на " белите ", който по думите на Десподов е споделил на бранителя Сашо Александров да му счупи крайници.

Публикуваме позицита на " аления " клуб без редакторска интервенция:

Във вчерашния мач със Славия, с изключение на редицата съдийски неточности в наш ущърб, станахме очевидци на извънредно грозни подиуми от страна на един от аварийните футболисти на Славия - Георги Петков.

След последния съдийски сигнал, както Десподов и Джеси, по този начин и още няколко служебни лица, които по време на срещата бяха на пистата наоколо до двете скамейки, потвърдиха за доста грозни думи, излезли от устата на Петков по адрес на наши футболисти.

Ето буквално какво описа Кирил Десподов за подвикванията от страна на Георги Петков към съотборника му Александър Александров:

" Петков стартира да се заяжда с мен още преди да вляза на терена като ме попита:

" Къде си тръгнал да влизаш, да не вземеш да разтегнеш отново? "

След това стартира да дава инструкции на техния бек Сашо Александров. Думите му безусловно бяха:

" Сашо, Десподов влиза, знаеш какво да правиш, счупи му краката. "

И преди да пристигна топката в мен му извика:

" Сега е моментът, в този момент е моментът. "

и Сашо ме изрита. "

Другият наш футболист, който реагира към Георги Петков - Едвин Джеси, описа след мача, че Петков е употребявал към него обиди на расистка основа. Точните думи на Петков, съгласно Джеси, са - " F*cking black monkey ". След това аварийният вратар на Славия е траял с грубия език, само че на български. Тези думи са чути и от хора от нашата пейка.

Като удостоверение на думите на Едвин Джеси човек от щаба на Славия, станал очевидец на обидите на Петков, пристигна да търси Джеси, с цел да му се извини персонално за това, което е споделил ветеранът по адрес на нашия футболист.

След всичко разказано нагоре освен имаме вяра на Десподов и Джеси, а и сме уверени, че на съвещанието на Дисциплинарната комисия в петък (7 декември) и служебните лица на БФС ще потвърдят изказванията на нашите състезатели, тъй като те бяха доста близо и няма по какъв начин да не са чули думите на Георги Петков.
Първа лига 17 кръг, неделя 2 декември  Славия 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР