От ЦСКА излязоха с официална позиция след снощните грозни сцени

...
От ЦСКА излязоха с официална позиция след снощните грозни сцени
Коментари Харесай

ЦСКА с позиция: Любовта не търпи окови, Сектор Г е на всички!

От ЦСКА излязоха с публична позиция след снощните грозни подиуми в Сектор " Г ". " Червените " осъдиха извънредно похищението над почитателите, които взеха решение да се реалокират в емблематичния за клуба бранш.

От ЦСКА изрично оповестиха, че няма да позволен експанзия против последователите, която да внуши боязън.
 Да си горделив от ЦСКА и да те е позор от...
Да си горделив от ЦСКА и да те е позор от... " армейци "

Поредна незабравима европейска вечер, само че освен поради положително

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ЦСКА:

" Не търпят окови любовта и словото.

Свободата е единствен дом за тях. "

Позволяваме си да използваме цитата на незабравимата Блага Димитрова, с цел да опишем със слово може би най-знаковата преживелица във вчерашния мач. Случка, която по едно и също време извърши сърцата ни с вяра, любов, боязън и наслада, само че и с болежка от последвалата развръзка.

Окрилени от играта на тима и след апел " Елате при нас! ", пристигнал от събратята им по трибуните, огромна група от почитатели, измежду които доста деца и младежи, непринудено се завърнаха в Сектор Г. Аплодирани от целия стадион, те сътвориха невероятна атмосфера, а ЦСКА заигра с още по-голяма мощ. Ето тук усетихме, че да сме единни, всички, един до друг, е най-красивото възприятие, което можем да изпитаме на стадиона. Знаехме и до момента, само че затвърдихме за следващ път, че Сектор Г е незаместим.

Последвалите дейности обаче осъждаме. Ентусиазмът беше посечен от шепа хора пред очите на всички останали над 15 000 почитатели. Бяха сложени окови на любовта. Няма по какъв начин да толерираме похищението над " армейци ". Не можем и няма да позволим наши почитатели да се притесняват да участват на мачове и да се притесняват да обичат обичания си клуб. Не желаеме да виждаме разплакани деца, не желаеме да губим млади почитатели поради страха. В Сектор Г място за боязън няма да има. Сектор Г е на всички. Най-вече на тези, които слагат ЦСКА над всичко ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР