От това, което се запознах в публичното пространство, останах с

...
От това, което се запознах в публичното пространство, останах с
Коментари Харесай

Зам.-правосъден министър: Българският вариант на Магнитски противоречи на Конституцията


От това, което се срещнах в общественото пространство, останах с усещането, че създателят на законопроекта не е явен, сподели пред публицисти зам.-министърът на правораздаването Борислав Ганчев във връзка в отговор на въпрос за публикувания в общественото пространство български вид на американския закон " Магнитски ", съобщи кореспондент на.

В Министерството на правораздаването имаме работна група, която работи по закон за ограничения за отбрана на националната сигурност, свързани с икономическата и с финансовата сигурност на страната. Това не е законопроектът, който беше оповестен в медиите. Ние не можем да застанем зад оповестения законопроект, тъй като съгласно нас той опонира на Конституцията, на европейското законодателство, на Европейската спогодба за отбрана правата на индивида, съобщи Ганчев.

Работната група продължава своята работа, тъй че, когато сме подготвени, ще го обявим по съответния метод, ще е ясно кой е създателят на това, което е предлагано и ще можем да застанем с името на нашата институция, сподели още зам.-министърът на правораздаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР