От телекомуникационната компания подчертават, че това е средното възнаграждение след

...
От телекомуникационната компания подчертават, че това е средното възнаграждение след
Коментари Харесай

Какви са заплатите на консултантите от магазините на Yettel

От телекомуникационната компания акцентират, че това е междинното заплащане след приключване на изпитателния период

66 свободни места в цяла България разгласи една от трите телекомуникационни компании у нас – Yettel. Това сочи инспекция на Флагман.бг в платформа за набиране на личен състав и работа. Прави усещане, че най-високото заплащане е за търговски съветник.

Например за обект в град Перник служителят ще получава брутна заплата сред 2050 лева и 3100 лева В обявата е посочено обаче, че това е междинното заплащане след приключване на изпитателния период, като се акцентира, че има и бонуси при положително показване, както и ваучери за храна като спомагателен тласък. Същата сума ще получава и личният състав в град Костинброд, за където има разгласи.

За Стара Загора заплатата на същата позиция е по-ниска – от 1800 до 2800 лева Има градове с още по-ниско заплащане  - в Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Разлог, Симитли да вземем за пример са от 1570 до 2600 лева. 

Търсят се търговски консултанти в магазини в още доста други градове, измежду които и Айтос, само че в обявите не са посочени заплатите, които компанията предлага. 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР