От тази седмица започна изпълнението на основния ремонт на два

...
От тази седмица започна изпълнението на основния ремонт на два
Коментари Харесай

Мащабните ремонти по пътната мрежа в Плевен продължават

От тази седмица стартира осъществяването на главния ремонт на два значими обекта, които Община Плевен разпореди – на част от ул. „ Лозенка ” и на тротоара на ул. „ Св. Климент Охридски ” № 6 – 8. Заради дейностите е въведена краткотрайна организация на придвижването.
До 16.09.2020 година ще продължи ремонтът на ул. „ Лозенка ” в сектора от ул. „ В. Петлешков ” до трасето на тролейбусите при ДКЦ III в жк „ Сторгозия ”. Строителните работи ще се извършат на два стадия: в първия придвижването на пътни транспортни средства ще бъде спряно в обособени сектори от пътната лента на ул. „ Лозенка ” в посока на придвижване от кръстовището с ул. „ В. Петлешков ” до кръстовището с улицата, по която минава трасето на тролейбусите при ДКЦ III и пренасочено в срещуположната пътна лента еднопосочно и с изчакване. През втория стадий придвижването ще бъде спряно в другата лента за придвижване. Изпълнител на дейностите е „ Новако Строй ” ЕООД.
По време на строително-монтажните работи по тротоара на ул. „ Св. Климент Охридски ” придвижването на пътни транспортни средства в сектора от кръстовището с ул. „ Ген. Ганецки ” до кръстовището с ул. „ Републиканска ” ще е лимитирано в част от пътната лента без прекъсване. Движението на пешеходци ще е лимитирано и ориентирано на отсрещния тротоар. Изпълнител на дейностите, които са планувани до 01.10.2020 година, е „ Инжстрой ” ЕООД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР