От “Софиямед” потвърдиха, че лидерът на ИТН е бил в

...
От “Софиямед” потвърдиха, че лидерът на ИТН е бил в
Коментари Харесай

Слави Трифонов се прегледа в болница

От “Софиямед” потвърдиха, че водачът на Има Такъв Народ е бил в лечебното заведение поради проучвания
Партиите от митингите се питат за какво ръководителят на първата политическа мощ не взе участие в договарянията

“Слуховете за моята гибел са мощно преувеличени”

Лидерът на “Има подобен народ” Слави Трифонов е в болница. Това потвърдиха от “Софиямед” през днешния ден, откакто новината бе публикувана от организация “ПИК” и източници на “Трибюн”..

От лечебното заведение прецизираха пред “Труд”, че Трифонов е бил на територията на болничното заведение за осъществяването на профилактични прегледи и проучвания по отношение на прекараната от него през месец април коронавирусна зараза. От “Софиямед” подчертаха че водачът на ИНТ не е приет в болница.

През април Трифонов постави клетва като народен представител онлайн, тъй като се оказа с COVID-19. След приключването на карантината му обаче по този начин и не се появи в Народното събрание. В момента от Има Такъв Народ договарят с останалите партии за поддръжка на тяхно държавно управление, само че Трифонов не участва на диалозите като ръководител на Има Такъв Народ.

“Важно е носителят на персоналната харизма, отговорност и въздействие на победилата партия - господин Слави Трифонов, да даде своите гаранции. Трябва да чуем него, неговото мнение и дума”, сподели преди ден пред Българска национална телевизия Арман Бабикян, народен представител от “Изправи се БГ! Ние идваме!”. Евроодепутатът от Демократична България Радан Кънев също означи пред БНР, че “единственият човек, който може да поеме ангажимент от името на партията Има Такъв Народ е водачът є Слави Трифонов”: “Ако подписът не е на Трифонов, за мен ще донесе безпокойствие и неустановеност в ориста на това съглашение, което е подписано”.

Преди седмици зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов разгласи, че Трифонов е добре, а “всички публикации, които четете по какъв начин е зле физически и здравословно, са безспорни глупости”.

Това стана малко откакто авторитетния френски вестник Льо Монд разгласява изявление с водача на Има Такъв Народ, в което журналистът отбелязва, че Трифонов не желае да го снимат, а цветът на кожата му е ливиден - обезцветен или синьо-синкав.

“Аз мога да си направя заключения от положението на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че Телевизия 7/8 има най-хубавите гримьори, а в случай че най-хубавите гримьори са произвели този тип на Слави Трифонов, работата не е добре”, сподели скоро Татяна Дончева пред bTV, разяснявайки обръщението му със състава на държавното управление.

Видеото, в което Слави Трифонов разгласи провалилия се проектокабинет с министър председател Николай Василев, пък се оказа, че е правено на запис, а не е излъчено онлайн по малкия екран му.

На фона на оскъдната информация за положението на Трифонов, от ПГ на “Има подобен народ” не престават експертните диалози с парламентарно показаните политически сили за бъдещо ръководство. Сред тематиките, които се чака да бъдат дискутирани са енергетика, както и обучение и цифровизация. “Това не е диалог за държавно управление, това е диалог за цели по политики”, сподели пред публицисти Виктория Василева, заместник-председател на ПГ на Има Такъв Народ. В понеделник бяха диалозите за обществена политика и правораздаване.

Около 16,00 ч. Трифонов разгласява къс пост във фейсбук: “По мотив на някои отпадъци, които пишат в интернет, желая да изтъквам Марк Твен: “Слуховете за моята гибел са мощно преувеличени”. Слави Трифонов - рептил”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР