От смъртни заплахи се оплакаха Къванч Татлъту и съпругата му

...
От смъртни заплахи се оплакаха Къванч Татлъту и съпругата му
Коментари Харесай

Къванч получава смъртни заплахи - slava.bg

От смъртни закани се оплакаха Къванч Татлъту и брачната половинка му Башак Дизер. Двамата подадоха правосъден иск против мъж на име Синан А., откакто се оплакаха от систематичен тормоз.

През каналите си в обществените мрежи въпросният е изпращал обидни известия, като по думите на Татлъту и Дизер се стигнало даже до подмятания за застрашаване на живота им.

След желае на звездната двойка, от прокуратурата в Истанбул организираха следствие, а двете страни на спора бяха поканени на медиация, само че до компромисно решение по този начин и не се стигна. Така, против Синан А. Бяха повдигнати обвинявания за засегнатост и закани, като присъдата може да доближи от 9 месеца до 4 години.

По време на процедурите Татлъту и Дизер още веднъж се обърнаха към съда с претекста, че тормозът продължава, а под непрекъснато изменящо се име Синан А. неведнъж ги заплашва със гибел. Въпреки това съдът отхвърли да арестува обвинения до момента в който тече следствието. Причината – не било несъмнено, че той изпраща заканите. „ Семейството на Синан А. съобщи, че той е душевен неустойчив и също е обезпокоено от обстановката “, декларира пък юристът на Къванч Ибрахим Халил Атеш. По думите му, главната цел на неговите клиенти е обвиненият да получи нужното лекуване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР