От случващото се в МВР е ясно, че системата е

...
От случващото се в МВР е ясно, че системата е
Коментари Харесай

Корнелия: Не вярваме, че МВР може да проведе честни избори

От протичащото се в Министерство на вътрешните работи е ясно, че системата е прогнила от вътрешната страна и нямаме доверие, че то може да организира почтени избори. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " 120 минути " по бТВ.

Тя позволи, че е допустимо да има покриване на корпоративен и платен избор.

Не съм чувала в никакъв случай за Паскал, не съм имала допир с тези ресори, уточни Нинова и съобщи, че случващото се в митниците е като епизод от превзета страна. Много е значимо да забележим дали прокуратурата ще внесе в съда кадърен обвинителен акт по този случай, добави водачът на Българска социалистическа партия.

Според нея борбата за правосъдната промяна е опропастена.

Паралелната страна съществува от самото начало, тя няма цвят, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ е имало опция за програмно държавно управление с съответен период на работа.

" Червената линия " за Българска социалистическа партия е ГЕРБ, сподели Нинова, запитана с кого вероятно би се коалирала партията след вота на 9 юни. На 27 април Българска социалистическа партия ще подреди листите си за евроизборите, добави тя. По думите ѝ някои от евродепутатите, определени от Българска социалистическа партия в този момент, е допустимо да не са в листите за вота през юни.

С " Левицата! " няма да подписваме, само че ги каним да се върнат при нас, уточни водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР