От самото начало на военния конфликт съдбата на задържаните български

...
От самото начало на военния конфликт съдбата на задържаните български
Коментари Харесай

Костадинов: България остави съдбата на български граждани в ръцете на други държави

От самото начало на военния спор ориста на арестуваните български моряци в Мариупол зависеше от три страни – Украйна и Русия, които са в спор, и България, която като страна трябваше да направи всичко належащо, с цел да помогне на своите жители, попаднали в неволя.

След като се оказа, че Украйна по никакъв метод не пожела да спомага на българските управляващи и държеше българските моряци в плен не по тяхна воля, когато военните дейности в Мариупол завършиха и теренът беше разчистен, българските моряци съумяха да отидат до Донецк, по думите на Министър-председателя.

От там те ще бъдат превозени до България. В тази обстановка ние за следващ път ще напомним, че България остави ориста на български жители в ръцете на други страни.
Да благодарим за това, че в последна сметка всичко завърши добре, само че да напомним на българите, че за следващ път друга страна направи повече за спасяването на българските жители, в сравнение с личната ни.

За всички нас остава въпросът: България страна на българите ли е, тъй като за следващ път тя се отнася към непознатите като свои, а към своите като непознати?

Възраждане ” като единствената българска политическа организация ще продължи да демонстрира на ръководещите, които и да са те проблемите на българите (както в, по този начин и отвън страната) и ще употребява всички вероятни законови механизми, с цел да принуждава българската страна да се грижи за българските жители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР