От РУ-Пазарджик и сектор Пътна полиция“ при ОДМВР са създали

...
От РУ-Пазарджик и сектор Пътна полиция“ при ОДМВР са създали
Коментари Харесай

Полиция и КАТ охраняват празниците до края на май

От РУ-Пазарджик и бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР са основали организация за защитата и естественото протичане на всички празнични начинания в околните две седмици, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В тази връзка ще се наложат следните краткотрайни организации на придвижването:

-         21 май, Празник на град Пазарджик – чиновници на пътна и охранителна полиция ще съпровождат литийното шествие, което ще тръгне сутринта от църквата „ Св. Св. Равноапостоли Константин и Елена “ и ще премине по бул. „ Георги Бенковски “ до Централната част на града. 

-         24 май, Денят на българската култура и просвета и на славянската книжовност – за времето от 10.00ч. до 11.00ч. се не разрешава придвижването на ППС  по улица “ Княз Александър Батенберг “ в правата сред кръстовищата с бул. „ България “ и ул. „ 11-ти август “, по бул. „ България “ в правата сред кръстовищата с ул. „ Виделина “, ул. „ Княз  Александър Батенберг “  до кръстовището с ул. „ Цар Иван Шишман “, по ул. „ Генерал Гурко “ до разклона с ул. „ Завоя на Черна “.

-         01 юни, Деня на детето, за времето от 10.00ч. до 11.30ч. се не разрешава придвижването на ППС по бул. „ България “ в правата сред кръстовищата с улиците „ Цар Иван Шишман “ и „ Княз Александър Батенберг “.

За рестриктивните мерки наложени със Заповеди на Кмета на Община-Пазарджик ще наблюдават чиновници на бранш „ Пътна полиция “ и РУ-Пазарджик. Ограниченията не се отнасят за публичния тролейбусен и автобусен превоз и за колите със специфичен режим на придвижване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР