От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новите 47 заразени

...
От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новите 47 заразени
Коментари Харесай

От РЗИ казаха от къде са новите заразени с коронавирус във Врачанско, 8 са в тежко състояние

От Регионалната здравна ревизия оповестиха детайлности за новите 47 инфектирани с ковид в област Враца.
По данни на здравните управляващи в община Бяла Слатина са открити 10 лица. В Тубдиспансера във Враца е настанен за лекуване 56-годишен мъж от с. Алтимир, а в МБАЛ – Бяла Слатина са приети в болница 67-годишен мъж от с. Галиче и 31-годишен мъж от с. Търнава. В МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца е на лекуване 75 година мъж от с. Тлачене.
За домашно лекуване са диагностицирани две дами, на 59 и 67 години, мъж на 80 година от Бяла Слатина, 33 -годишен мъж и 69-годишна жена от с. Попица, както и 50-годишна жена от с. Търнава.
Новозаболелите от община Враца са 21. В МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца е приета в болница 78-годишна жена от регионалния център. На домашно лекуване след позитивни проучвания са две дами – на 69 и на 73 години от с. Чирен, 47-годишна жена от с. Паволче, както и 17 индивида от Враца. Касае се за девет дами, на възраст от 39 до 81 години и за осем мъже, на възраст от 18 до 70 години.
В община Козлодуй с ковид са 62-годишна жена от с. Бутан, двама мъже – на 69 и 61 години и 73-годишна от атомния град, както и 45-годишна жена от с. Хърлец.
Четирима са заболелите в община Криводол. В Първа частна МБАЛ- Враца е настанена за лекуване 94-годишна жена от града, а в МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца е приета в болница 69-годишна жена от с. Лесура. На домашно лекуване са 71-годишен мъж от с. Лесура и 54-годишен мъж от с. Ракево.
Един нов случай е открит в община Мизия, на 71-годишна жена от с. Липница, която е настанена за лекуване в МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца.
Шест за записаните в община Оряхово. На домашно лекуване са две дами – на 48 година и на 65 година от града, както и четири лица от с. Селановци – двама мъже на 85 и на 66 години и две дами – на 79 и 66 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР