От редовно ядене на леки въглехидрати, можете също толкова лесно

...
От редовно ядене на леки въглехидрати, можете също толкова лесно
Коментари Харесай

Хранене След 18:00 Часа-Лекарите Назоваха 5 Продукта, Които Могат И Трябва Да Се Консумират През Нощта

От постоянно ястие на леки въглехидрати, можете също толкоз елементарно да натрупате мастни депозити.

Но неотдавна диетолозите дадоха карт бланш, да се яде храна след 18:00 часа! Експерти считат, че строгата диета не е подобаваща въобще, в случай че изберете вечер диета от здравословни храни – тези, които усъвършенстват качеството на съня и не премествате стрелката върху скалата надясно. Нека забележим какво можете да ядете през нощта, без да навредите на фигурата.

Хранене за нощта

Черен шоколад
Често този артикул е посочван като неразрешен. И изцяло на вятъра, тъй като сред шоколадовия бар с ядки и тъмния шоколадов бар има голяма разлика! Черният шоколад съдържа минималното количество захар. Този тип деликатес предизвиква бързата загуба на тегло и също по този начин води до връщане на естественото равнище на холестерола.

Супа
Това ядене, което просто не очаквахте да видите тук! Въпреки това, можете да ядете чорба през нощта. Факт е, че всички топли течности имат успокоителен резултат. Ако вечерта чувствате, че не можете да се задоволите чаша парещ чай, не забравяйте да загреете малко чорба (най-добре е пилешка, или зеленчукова).
Важно е да запомните: не яжте леща, грах или фасул за нощта. Това може да докара до разтревожен сън.

Бадеми
С настоящите цени, несъмнено, човек не може да си разреши постоянно да яде тези вкусни ядки. Но в случай че в действителност желаете, можете да си позволите малко разкош. Една шепа бадеми ще бъде отлична опция за угаждане на нощния апетит.
Тези, които желаят да отслабнат, не се опасявайте да консумирате бадеми. В изследване от 2012 година, резултатите от което бяха оповестени в American Journal of Clinical Nutrition, се оказа, че този артикул не води до в допълнение тегло.

Тиквени семки

Ако вечерта ръката ви сама се протяга към пакет пуканки или чипс, неотложно скрийте нездравословните закуски! Вместо това, вземете шепа тиквени семки.

Това е тъкмо такава храна, която елементарно може да се оправи с нощния апетит и да помогне да се подготвите за леглото. Както знаете, тиквените семена са извънредно богати на магнезий, което е доста значимо за спокоен и бездънен сън.

Ориз
Учените означават неоспорим факт: диетата, чиято съществена съставна част е оризът, понижава риска от бодърствуване до 46%. Оризът се отнася до храни с висок гликемичен показател, който въздейства върху скоростта на произвеждане на триптофан и мелатонин. Тези хормони са извънредно значими за първокласен сън.

Също по този начин е значимо да разберете цялата ловкост на нашето тяло. Понякога жаждата може да бъде камуфлажирана под мощен апетит. Опитайте се да изпиете чаша вода и за предпочитане чаша чай от джинджифил!

Насладете се на фантазиите си и красивата фигура! Не забравяйте да споделите тази забавна информация с приятелите си.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНАЗДРАВЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР