От Речта на краля“ до Всичко навсякъде и наведнъж“, Euronews

...
От Речта на краля“ до Всичко навсякъде и наведнъж“, Euronews
Коментари Харесай

Оскари 2024: Класиране на всеки носител на най-добър филм от 2010 г. насам

От „ Речта на краля “ до „ Всичко на всички места и едновременно “, Euronews Culture класира всички носители на Оскар за най-хубав филм от 2010 година насам. Къде ще седи „ Опенхаймер “, в случай че завоюва най-високия гонг в неделя?

96-ите награди Оскар идват този уикенд и без значение дали ни харесва или не, този позлатен трофей от осем и половина фунта за най-хубав филм остава най-голямата премия за сезона на премиите всяка година.

Оскар за най-хубав филм е отличие, което циментира мястото на кино лентата в историята и въпреки че е елементарно да се гадае Академията за неговите лауреати, поставяйки тези награди в подтекстът остава забавно упражнение – по-специално с цел да се откри по какъв начин филмите са издържали тестването на времето. И по какъв начин единствено шепа в действителност заслужават премията.

Ще би трябвало да следите за цялостните ни прогнози за 2024 година, само че допускаме, че Опенхаймер най-вероятно ще добави името си в този лист, защото епосът bombs-go-bad-boom...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР