От Ръководството на Ботев (Враца) внесоха яснота относно информацията с

...
От Ръководството на Ботев (Враца) внесоха яснота относно информацията с
Коментари Харесай

От Ботев дадоха обяснение относно санкцията от ФИФА

От Ръководството на Ботев (Враца) внесоха изясненост по отношение на информацията с наложената възбраната на клуба от страна на ФИФА да записва нови футболисти. От клуба признаха, че рестрикцията е обвързвана с " минимална дължима сума към някогашния футболист Лукас Брамбила ".

От клуба дадоха обещание, че задължението ще бъде изчистено и няма да има проблем с картотекирането на нови играчи през зимния трансферен прозорец.

" Уважаеми почитатели,

Ръководството на Ботев би желало да внесе изясненост по отношение на информацията обвързвана с наложената възбрана от ФИФА за картотекиране на нови футболисти по време на зимния трансферен прозорец.

Бихме желали да ви осведомяваме, че фактически има наложена такава рестрикция, която е обвързвана с минимална дължима сума към някогашния футболист Лукас Брамбила, който записа 6 мача с екипа на Ботев през миналия сезон.

Уваряваме ви, че в най-кратки периоди, задължението ще бъде изчистено и Ботев няма да има проблеми при картотекирането на нови футболисти през зимния трансферен прозорец.

От управлението "
 Пет български клуба попаднаха в
Пет български клуба попаднаха в " черен лист " на ФИФА

Два от тях понастоящем играят в елита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР