От профила във Фейсбук на пиарката Бояна Бозаджиева Ако позицията

...
От профила във Фейсбук на пиарката Бояна Бозаджиева Ако позицията
Коментари Харесай

Бояна Бозаджиева: Лена Бориславова забърка международен скандал с позицията за договора с „Боташ“

От профила във Facebook на пиарката Бояна Бозаджиева

Ако позицията на Лена Бориславова, че Радев скрито е сключил контракт с „ Боташ “ за съветски газ, е позицията и на държавното управление, то следват най-малко един интернационален скандал и няколко разумни въпроса и дейности.

От Бориславова разбираме, че „ Боташ “ ни продават съветски газ. Около 157 пъти беше обяснено, че „ Боташ “ ни дават инфраструктура, по която да си докараме газа, а какъв ще е той - зависи какво купува България. Иначе казано - плащаш си винетка, а ти решаваш дали ще караш Мерцедес или Москвич.

Ако „ Боташ “ ни продава съветски газ, за какво министър председателят Денков сподели, че ще предоговаря изискванията? Не следва ли да бъде напълно прекъснато съглашението „ за продажба на съветски газ ”? Ако договарянията са почнали, то сигурно статусът на Бориславова „ оказва помощ ” неимоверно доста на българската страна.

Ако Радев скрито договаря с „ Боташ “, разбирайте Ердоган, то значи, че в „ сглобката ” е и турският президент. Колко му е да оклепаме съседите, че вземат участие в секрети сделки за облагодетелстване на съветската страна.

Последно - предходната година, по време на ръководството на Политическа партия, същата тази „ Боташ “ ни дава газ. Въпросът е какъв е бил - съветски или?

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР