От Продължаваме Промяната“ поискаха оставката на Вежди Рашидов като председател

...
От Продължаваме Промяната“ поискаха оставката на Вежди Рашидов като председател
Коментари Харесай

Депутатите побесняха! От ,,Промяната“ с обиди искат оставката на Вежди Рашидов

От „ Продължаваме Промяната “ желаеха оставката на Вежди Рашидов като ръководител на Народното събрание след откриването на днешното съвещание.

Изявление от трибуната направи депутатът от Политическа партия Иво Атанасов: „ Първо моите почетения към вас като човек на изкуството и ваятел, и дотук. При вашия избор вие ни четохте смс-и от 50-60 индивида, които са ви молели да останете, вкючително и великия Христо Стоичов, който е плакал по телефона. По метода на водене на съвещанията, аз смятах, че след „ кърджалийското знамение “, няма да употребявам квалификации, сме стигнали дъното “, сподели той.

Атанасов съобщи, че ще предложи на парламентарната си група да изискат оставката на Рашидов, в случай че е назначил Стефана Караславова за основен секретар на Народното събрание.

Преди един ден пред вашия кабинет видях представители на гражданско придвижване БОЕЦ, които вие не искахте да приемете и които ви чакаха, с цел да ви връчат едно листче и една директория, сподели депутатът. По думите на Атанасов в тази директория са събрани „ документи за лицето Стефана Караславова “.

Става дума за три одиторски отчета за престъпления от страна на това лице и в случай че вие сте осведомен със служебното ѝ досие, разновидностите са два – „ или да изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова (председател на ПГ ГЕРБ-СДС) и тя да управлява вашите административни дейности, или да продължавате с „ калинките на ГЕРБ “, със схемите на злоупотреби “, разяснява Атанасов. Той изясни, че тези одиторски отчети са „ за подписване на контракти с Велинград, за ремонта на Партийния дом, за разпределение на ДМС – по 20 000 лева на месец е получавала тази жена, като единственият аршин е бил подвиг и заслуги към управлението на ГЕРБ “.

Ако това нещо е правилно, в случай че сте осведомени с досието на тази жена и сте я назначили, приказва, че сте неприятен админ, в случай че не сте осведомен – значи, че сте измамен, посочи Атанасов. И добави, че ще показа досието на парламентарната си група. За мен единственият излаз от обстановката е да направя предложение към управлението на парламентарната група да внесем искане за Вашата оставка, уточни депутатът.

Иска да „ взриви “ залата, репликира Маноил Манев от ГЕРБ-СДС. В момента на нашето Народно заседание му би трябвало съгласие, политиката на „ Продължаваме Промяната “ да „ взривява “ всяко съвещание на Народно събрание, не ви оказва помощ на вас, обърна се той към ПГ на Политическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР