От президентскатаинституция излязоха с официалнапозиция относно тиражирана в публичното пространство

...
От президентскатаинституция излязоха с официалнапозиция относно тиражирана в публичното пространство
Коментари Харесай

Президентството: Манипулация и предизборна кампания е, че БСП ще бъде изгонена от „Позитано“

От президентската институция излязоха с публична позиция по отношение на тиражирана в общественото пространство информация, че Българска социалистическа партия ще бъде изгонена от партийната централа.

„ Във връзка с следващата дезинформация, тиражирана в медиите, прессекретариатът на президентската институция прецизира, че изказванията, че Българска социалистическа партия ще бъде изгонена от партийната централа са целенасочена операция и част от предизборната акция “, показват в известие до медиите от „ Дондуков 2 “.

Изказването е по отношение на медийни изявления , че изпълнителен лист против Българска социалистическа партия поради неплатени наеми за партийната централа на " Позитано " 20 е съумяла да получи страната дни преди началото на предизборната акция. Решението даже давало опция на регионалната администрация на София да изгони социалистическата партия от парцела, което лансираха редица уеб сайтове като идна стъпка. Това бе опровергано незабавно от назначения от служебното държавно управление регионален шеф на София Митко Михайлов.

По-късно денем Михайлов ще даде брифинг за медиите в постройката на регионалната администрация. Той ще се състои преди срещата на регионалния шеф с представители на Българската социалистическа партия по отношение на наемните връзки сред регионалната администрация на област София и Българска социалистическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР