От президента, в голяма степен, зависи как ще се развият

...
От президента, в голяма степен, зависи как ще се развият
Коментари Харесай

Лидия Йорданова: Третият мандат би могъл да внесе баланс и от президента зависи дали ще посочи правилната партия

От президента, в огромна степен, зависи по какъв начин ще се развият нещата и какъв брой дълготраен може да бъде този кабинет. Това сподели в предаването " Това е България “ на Радио " Фокус “  Лидия Йорданова, притежател и шеф на Екзакта Рисърч груп.Нереалистично е неговото времетраене да се свързва с кметския избор.

" Третият мандат би могъл да внесе баланс и от президента зависи дали ще уточни политическа групировка, която ще вкара този баланс, или ще уточни партията, която ще ни поведе към нови избори ", уточни Йорданова.

" Извървяваме значим път в политическото развиване на България. Политиците си дават сметка, че средносрочно политическо решение в тази групировка няма. Политическият дебат от последните месеци ясно демонстрира, че е оптимистично да се чака това. Всички политици залагат едни рационални основания да се мисли, че те имат капацитет, това е тяхна цел. Политиците са стимулирани да трансформират ракурса на политическото си държание и образа на политическия спор. Ясно е, че публичното мнение приветства един добър политически звук. Хората са на мнение, че политиците би трябвало да се разберат по съществени въпроси. Всеки счита, че към някаква ос би трябвало да се състои вземането на неотложните решения. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР