От пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас разкриха

...
От пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас разкриха
Коментари Харесай

От ОДМВР-Бургас разпространиха подробности за инцидента с 2 момчета край вълнолома

От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас разкриха след скачане от вълнолома в Бургас . По техни данни момчетата са на възраст 8 и 14 години като имат обща майка, само че разнообразни татковци. Те живеели при баба си в ж.к. „ Меден Рудник “, защото майка им работила в чужбина.

Децата са били прегледани в УМБАЛ-Бургас и по-късно са били освободени за домашно лекуване с леки охлузни пострадвания , получени вследствие на мощното неспокойствие и блъскането им в тетраподите, ситуирани по вълнолома до Морска гара.

Констатирано е, че децата са отишли сами на плаж, като заблудили баба си , че с тях ще бъде бащата на по-малкото момче. Разпънали хавлиите край вълнолома и решили да се изкъпят, непреценявайки заплахата от бурното море и отривистите пориви напразно.

Около 13:55 часа инцидентен 17-годишен юноша чул виковете им за помощ и ги извадил от водата , като алармирал полицейските чиновници за случая. На място са се отзовали чиновници на бургаската „ Жандармерия “, общински инспектори и екип на „ Спешна помощ “. Поради възрастта си и нерешителност, получен в резултат на случая, децата са откарани и прегледани в болничното заведение, след което освободени.

Бабата е сигнализирана и сега се разпитва в Първо РУ-Бургас.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР