От пресцентъра на МВР изпратиха уточнение във връзка с днешния

...
От пресцентъра на МВР изпратиха уточнение във връзка с днешния
Коментари Харесай

От МВР с уточнение за Ботев – Левски: Все още не е определено мястото за паркиране на гостуващите фенове

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи изпратиха конкретизиране по отношение на днешния брифинг по отношение на първия мач на Колежа сред Ботев и Левски. На него шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив ст. комисар Васил Костадинов прикани почитателите на Ботев при опция да идват на мача без коли поради лимитираните места за паркиране. Относно гостуващите почитатели, той съобщи.
Прочетете още
„ Очакваме към 1800 души, колкото е потенциалът за гостуващия бранш.  Трябва  да осигурим условия за паркирането им. Влезли сме връзка с тях и с ме подсигурили и място,  където да паркират, като евентуално това ще бъде стадион Локомотив ”, сподели Костадинов.

По-късно от Министерство на вътрешните работи изпратиха конкретизиране, което се разграничава от казаното от шефа на брифинга:

„ Във връзка с обществено оповестена информация на конференция през днешния ден на стадион „ Христо Ботев ” за планувана опция за паркиране на коли на почитатели на гостуващия тим в идното дерби на 29 април, ОДМВР – Пловдив внася следното конкретизиране: Все още не е несъмнено съответното място, което да послужи за групово паркиране. В развой на разискване са и всички благоприятни условия към краткотрайната организация на придвижване, която ще се вкара в деня на футболната среща. Включително се планува и затваряне на улици и булеварди наоколо до стадион „ Христо Ботев ”, които да послужат за паркиране на колите на феновете на мача. Всички детайлности към ограниченията за защита на публичния ред и застраховане на пътната сигурност преди, по време и след спортната среща ще бъдат изнесени от полицията на брифинг идната седмица. ”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР