От пресцентъра на ГЕРБ-Варна изпратиха своя позиция, след като стана

...
От пресцентъра на ГЕРБ-Варна изпратиха своя позиция, след като стана
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна: Благомир Коцев да покаже всички документи за “Офшорки гейт”

От пресцентъра на ГЕРБ-Варна изпратиха своя позиция, откакто стана ясно, че ОИК-Варна ревизира сигнал против кмета на Варна Благомир Коцев за присъединяване му към сегашния миг в търговски сдружения, регистрирани в Малта.
Ето и цялата позиция на ГЕРБ-Варна:
“Вместо да се крие зад истерични пиар постове, Благомир Коцев да показа обществено всички документи, свързани със абсурда “Офшорки гейт ”! Гражданите на Варна заслужават да научат цялата истина за бизнес ползите му в Малта и на Маршаловите острови, макар опитите на всякакви “морално извисени ” медии и публицисти да омаловажат абсурда!
В тази връзка, забавен е фактът, че инспекцията на ОИК по сигнал за несъответственост на длъжността му с присъединяване в офшорки в Малта и Маршаловите острови е от 18 януари, само че Коцев реагира едвам откакто се подвигна медиен звук по тематиката. Той отпраши незабавно за чужбина, като заряза даже проектобюджета на Варна, който бе импортиран в Общински съвет от негов заместител.
Страх и гузна съвест тресат Промяната и даже дърварският пиар този път не съумява да ги скрие, макар опитите за отклонение на публичното внимание. Нелепо е Благомир Коцев да бъде показан като жертва на зли сили и по едно и също време с това супер воин против корупция и противозаконни практики.Кои тъкмо е преборил не е ясно – противозаконните и спрени разрешителни за градежи ли, блокирането на правосъдните решения за прекъсване на колите в Морската градина към фамилното заведение „ Хоризонт “, унищожаване на противозаконните бараки на Златни пясъци, или противозаконните обекти на “Хоризонт ”, планове за работен общежития от апартаментен вид?! Опитите да се замаже абсурдът продължиха с офанзиви против Общинската изборна комисия, която за Коцев внезапно стана „ орган, използван за политически реваншизъм “.Напомняме, че същият този “орган ” го прогласи за кмет, а в него има представители на всички партии, вкючително и на ПП/ДБ. И най-важното: съгласно оповестените протоколи от заседаниято на ОИК № 38 и 39 решенията за инспекция за присъединяване на Коцев в офшорки на Малта и Маршаловите острови са взети съвсем единомислещо, в това число и с гласовете на представителите на ПП/ДБ.
Що се отнася до лъжите, че има „ калинки “ в ОИК, предлагаме на Коцев да огледа екипа си в Община Варна, в който назначенията се вършат на правилото “роднина- полицай ”. Част от този екип са и районните кметове от ППДБ Цветнен Цветков на “Одесос ” и Николай Желязков на “Приморски ”, за които също има инспекция за нелегално присъединяване във компании. Още преди локалните избори стана ясно, че компанията „ Туки-Цветков “ на Цветнен Цветков е вдигнала три противозаконни етажа на кооперация без позволение във „ Виница “, които са разпродадени, само че това не попречи на Благомир Коцев да издигне скандалния предприемач за кандидат-кмет. Крайно време е Коцев да се научи да поема управническа и политическа отговорност за дейностите си. Иначе не е мъжко, а и пиарът не постоянно е на разположение ”.
Източник: Пресцентър на Политическа партия ГЕРБ – Варна
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР