От ПП Възраждане се похвалиха, че са събрали над 201

...
От ПП Възраждане се похвалиха, че са събрали над 201
Коментари Харесай

Възраждане: Провокатори ни атакуват заради референдума за еврото

От Политическа партия " Възраждане " се похвалиха, че са събрали над 201 000 подписа за референдума за опазване на българския лев. Подписите са само и единствено от доброволците на партията и в тях не се включват подписите на гражданските организации, самосиндикално събирането на подписи и тези, които са събрани от чужбина. Това съобщи организационният секретар на партията Деян Николов на конференция в Българска телеграфна агенция.

По думите му ползата към референдумът е доста огромен и заслугата не е единствено на групировката. Събирането на подписи върви с извънредно положителни темпове, удовлетворен е Николов, който чака да има още добави подписи, които към момента не са стигнали до тях.

Той регистрира, че доброволците на " Възраждане " събират към 50 000 подписа на седмица. В момента са събрани с към 10 000 подписа повече, в сравнение с плануваното.

Деян Николов се оплака срещу политическа офанзива по отношение на акцията за опазване на българския лев. Зачестяват случаи на нахлуване на пунктове на " Възраждане " в цялата страна от провокатори, които се пробват да скъсат, задраскат или откраднат бланки. В София на Женския пазар група от малцинствата нападнали доброволци на партията и се пробвали да снимат персоналните им данни. Данните и подписите са непокътнати, а доброволците са се разминали единствено с уплах.

В Тетевен общински съвет от Демократична България заплашвал на " Възраждане ", че щял да пусне тъжба, че събират подписи против еврото. Най-интересният случай е отпреди броени дни в София, когато се спряла жена до пункт на " Възраждане " на Женския пазар, която афишира, че е публицист от Дойче Веле - Емилия Милчева. Същата почнала да беседва с доброволците на пункта и в един миг извадила телефона си и почнала да снима данните на хората, което е нарушаване на няколко закона. Стигнало се до такава степен, че екипът на " Възраждане " се обадил на 112, полицията отишла на мястото след 10 минути и изтрила фотосите. На същата бил написал протокол за предизвестие. По-късно се оказало, че въпросната жена е пиар на Демократична България.

Ако някои желае България да влезе в Еврозоната, има целият европейски хайлайф зад тила си и служебното държавно управление. Ако е толкоз хубаво еврото за България дано да проведем референдум и тогава ще има осведомителна акция от едната и другата страна, акцентира Деян Николов.

Той уточни, че референдумът не е път за определяне на тирания.

Деян Николов увери, че не може да се злоупотреби с името, ЕГН-то и адреса на хората, подписали се под референдума. От " Възраждане " ще вземат спомагателни ограничения за запазване персоналните данните на хората. Опитват се да откраднат данните и да създадат медийна акция и очерняща пиар акция, с която да се твърди, че не може да се опазят персоналните данни на обществото, сподели още Николов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР