От ПП АБВ смятат, че е редно Марешки да хвърли

...
От ПП АБВ смятат, че е редно Марешки да хвърли
Коментари Харесай

АБВ смятат, че е редно Марешки да хвърли оставка преди решението на съда

От Политическа партия АБВ считат, че е редно Марешки да хвърли оставка преди решението на Върховния съд, който междувпрочем към този миг отхвърля да образува каузи като резултат от точно това незаконно ръководство от което е част и водачът на Воля, оповестяват от партията.

Въпреки това от партията приветстват органите на правораздаването за добре свършената работа, като припомнят, че има още доста работа, която да се свърши за може още веднъж правосъдната система да доближи до мечтаното равнище на публично доверие.

Според тях властта не следва да е самоцел и дискредитирани хора като Марешки, Симеонов и Борисов не следва да бъдат на основни позиции в държавното ръководство. Ние продължаваме да настояваме за оставка на кабинета Борисов 3 и основния прокурор, последвана от служебно държавно управление и проведени почтени и машинни избори.

Припомняме по-рано през днешния ден стана ясно, че водачът на " Воля " и зам.-председател на 44-ото Народно заседание
 Осъдиха Марешки на 4 години затвор Обновена
Осъдиха Марешки на 4 години затвор

Заради рекет и изнудване

Присъдата е за

Припомняме, депутатският имунитет на Веселин Марешки беше желан неколкократно през годините. През юни 2017 година тогавашният основен прокурор и двама депутати от " Воля ". Няколко дни по-късно водачът на " Воля " и Кръстина Таскова подадоха документално Дни по-късно самият Марешки посредством декларация от името на групата предложи депутатите въобще да нямат имунитет. С обвиняване се снабди по-малко от месец по-късно.

През ноември 2018 година поради още едно обвиняване - сговаряне на осъществяване на закононарушения, посредством които се цели да се набави имотна полза. Тогава с имунитет се разделиха Кръстина Таскова и Пламен Христов, отново от " Воля ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР