От позлатения лагер Gilded Age в планината Адирондак до Кралския

...
От позлатения лагер Gilded Age в планината Адирондак до Кралския
Коментари Харесай

Хотел с камина - само за крале

От позлатения лагер " Gilded Age " в планината Адирондак до Кралския апартамент на „ Адлон Кемпински ” AD показва няколко зашеметяващи стаи за посетители със лични камини.

Много туристи обичат тъкмо тази спокойна отмора. Разбира се, тя не включва лежането под чадъра на плажа и мазане със слънцезащитни артикули. Плажът може и да е прелестен, само че не е за занемаряване и очарованието на студения климат, където да се настаните в топъл първокласен хотел. А в такива случаи има ли нещо по-уютно от камината? При това сложена във вашата лична хотелска стая. Един краткотраен дом, където можете да се отпуснете с книга в ръка или с чаша пенливо вино.

Кралският апартамент на „ Адлон Кемпински ” е заслужен за Елизабет II. Разположен в центъра на Берлин, този първокласен хотел има всичко, което търсите в парцел, олицетворяващ лукса, само че и уюта. Апартаментът е подобаващ за самата кралица и разполага с пиано в просторния хол с камина на дърва.

Стаята включва обичайно обслужване на иконом, а той ще е на ваше разположение през целия ден - от момента, в който кацнете на летището. Ще ви услужи, като смеси коктейла ви в ранния следобяд. И ще поддържа огъня в камината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР