От полицията в Бургас тогава съобщиха, че по тялото не

...
От полицията в Бургас тогава съобщиха, че по тялото не
Коментари Харесай

Последна Информация! Ужасени Хора Видяха Труп Край Бургаски Плаж! От Мвр Потвърдиха, Мъртва Е Самата

От полицията в Бургас тогава оповестиха, че по тялото не са открити данни за насилствена гибел и се касае за самоубийство. Никой обаче не потърсил натрупа на дамата, по тази причина криминалистите решили, че умрялата е бежанка. Жената била облечена с хубави облекла, имала и пръстен на ръката.

Същевременно обаче брачният партньор на изчезналата Севгюл В. потърсил подпомагане от полицията в Кърджали и тя била оповестена в началото за локално, а по-късно и за общодържавно търсене, заяви " 24Rodopi ".

След въвеждането на данните в осведомителния масив, от дирекцията в Бургас се свързват със фамилията. Съпругът направил различаване на тялото.

„ Бе омъжена от 10 години, само че нямаше деца. Вероятно фамилията на брачна половинка й, при което живееше, я обвиняваше за това. Преди да отиде на работа заран, тя доеше кравите. След като се върне от работа я товареха с още задания. По-малката й сестра роди преди два месеца. Живяла е в тормоз поради това, че няма дете ”, описаха близки на 36-годишната жена.

По думите им, Севгюл е ходила и различен път в Бургас, дружно със брачна половинка си. Местността, където е открита, й била позната. Това не бил първия случай, в който младата жена напускала дома си, след което още веднъж се прибирала.

„ Не е имала поддръжка от никого, работила е като плебей. Избрала е Бургас, с цел да постави завършек на живота си, евентуално тъй като не е желала да я открият ”, допълниха познатите на Севгюл.

Днес тялото на младата жена ще бъде освободено от моргата и ще бъде превозено в Момчилград. Тя е родом от момчилградско село, където понастоящем живеят родителите й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР