От плъзналите по медиите скандални фотоси се вижда, че секссимволът

...
От плъзналите по медиите скандални фотоси се вижда, че секссимволът
Коментари Харесай

Папарашки СНИМКИ на мъртво пияния DJ Дамян


От плъзналите по медиите скандални снимки се вижда, че секссимволът измежду диджеите е прекалил с наздравиците. Видимо почерпеният Дамян се е пльоснал на едно от сепаретата в дискотеката и сигурно му е трябвало помощ при прибиране.

Не излиза наяве дали случката се разиграва на другарска колекция или е след присъединяване на Дамян. А както се вижда по програмата му в последно време, той е фрашкан с участия и кръстосва цялата страна. Вероятно многото работа е оказала въздействие върху решението му да отпусне края, а преумората е помогнала на бързото влияние на алкохола.

Намериха се и зложелатели, които пък набедиха Дамян, че след толкоз години в светските среди най-сетне се е предал на порока с чашката. Както знаем, от така наречен елит мъчно някой може да излезе чист, без да се забърка с алкохол, опиати и леки дами.

Дамян отдавна е привързан с фолкпевицата Ваня, само че очевидно изпълнителката на " Параноя " е развърала юздите на мъжа си, който избира да скита с другари по чалготеките, вместо да се прибере в фамилното гнездо при нея, написа showbliz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР