От ПФК Витоша обявиха в официално изявление, че ако предстоящият

...
От ПФК Витоша обявиха в официално изявление, че ако предстоящият
Коментари Харесай

Витоша гласи бойкот на мача с Левски

От ПФК Витоша оповестиха в публично изказване, че в случай че идният мач от шестия кръг на efbet Лига против Левски на 17 август не бъде позволено да се организира на стадиона на домакините в Бистрица, то дуел няма да има.

Ето и цялото изказване на клуба:

" През последните четири години управлението на Витоша (Бистрица) и в частност президентът на клуба Сергей Ташков непрекъснато поставят неимоверни старания, с цел да подобрят материалната база на клуба и да предложат освен на футболистите на Витоша, само че най-много на съперниковите играчи, треньори и ръководители комфорт и същинско наслаждение от провеждането на мачове на стадиона в Бистрица.

В тази връзка управлението на клуба е надълбоко разочаровано от следващото решение за кой ли път да не ни бъде разрешено да приемем Левски на личния си стадион " Витоша ". Двубой, който ще се трансформира в същински празник за клуба и ще предложи невероятна атмосфера и за почитателите на " тигрите ", и за почитателите на " сините " на напълно футболното оборудване в Бистрица.

Едно домакинство на Националния стадион освен че не провокира сериозен зрителски интерес, което води до липса на каквато и да е атмосфера, от което страдат най-много футболистите, само че и коства на клуба над 20 хиляди лв., които мъчно могат да се възстановят от доходи от билети, което действително е единственият метод за финансови приходи.

До момента без значение против кой тим е играл отборът на Витоша на домашна сцена, управлението на клуба се е справяло чудесно с организацията и е предоставяло едни от най-хубавите условия за подготовка и осъществяване на футболен дуел от елита на България.

В тази връзка клубът е безапелационен, че в случай че не му бъде разрешено да одобри Левски на личния си стадион в Бистрица, то срещата ще бъде бойкотирана и надлежно няма да се организира.

С почитание,

Ръководството на Витоша (Бистрица) ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР